-> Distribuitori <-
SUPORT, COMENZI ONLINE
Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienți:
GARANTIE 100%

Investiţia si siguranţa dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL,
care există deja de 22 ani!
Citiţi mai mult despre garanţie aici:

Garantie 100% banii inapoi

RECOMANDAT DE MEDICI

Dr. Jani Taazek Rajan MD
Medic Sexolog

Professor at K.E.B. Hospital Bombay

AUTORIZAȚIE PENTRU COMERȚ

 

FORMULĂ NATURALĂ PERFECTĂ
PENTRU MĂRIREA PENISULUI


Pastilele EnlargRX™ conţin:

Ingrediente
Descriere

Nitrilus™:

 

Componenţa vegetală a produsului Eurycoma longifolia a dovedit în unele studii efectuate la Universitatea de Ştiinţe din Malaezia o semnificativă îmbunătăţire a motivaţiei sexuale.

Şofrănel (Carthamus tinctorius):

 

Şofrănelul este vasodilator, ceea ce înseamnă că lărgeşte vasele de sânge pentru a încuraja un flux sanguin mai mare. Cu alte cuvinte, poate creşte fluxul sanguin către penis, având ca efect o erecţie mai puternică. Această dilatare a spaţiilor vasculare penisului reduce evacuarea sângelui, susţinând astfel durata erecţiei. Pe lângă aceasta, şofrănelul conţine acizi graşi Omega-3, despre care se ştie că reduc şansele de boli cardiace. audemars piguet replica

Momordica charantia:

 

În afara faptului că reprezintă un ajutor incredibil pentru persoanele diabetice, s-a demonstrat că Momordica reduce grăsimea din corp, crescând astfel nivelul de testosteron. În plus, constituie o sursă fantastică de vitamina C, precum şi de proteine, care se pare că promovează activitatea anti-HIV.

Apigenin şi amla (Phyllanthus emblica):

 

Apigeninul este un bioflavonoid din citrice, folosit în prevenirea şi tratarea cancerului. Amla este cea mai bogată sursă de vitamina C din lume. Bioflavonoizii, precum apigeninul, sunt consideraţi a funcţiona sinergic cu vitamina C în menţinerea sănătăţii vaselor de sânge.

Arjuna (Terminalia arjuna)

 

Folosită în principal pentru susţinerea sistemului cardiovascular, arjuna este o componentă importantă a unui stil de viaţă sănătos. Reglând atât presiunea sanguină, cât şi ritmul inimii, planta acţionează ca tonic general, ceea ce favorizează evident timpul actului sexual. cheap replica watches

Cordyceps sinensis

 

Sporeşte producţia de testosteron,hormonul direct responsabil de dezvoltarea şi menţinerea apetitului sexual la bărbaţi.

Zinc:

 

Zincul ajută la motilitatea şi calitatea spermei. El este, de asemenea, foarte important în metabolismul testosteronului.

Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum):

 

Creşte rezistenţa şi energia, având în plus proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, antibacteriene şi antioxidante. Reishi creează o stare de bine, înviorează spiritul şi creşte vitalitatea. Beneficiile ciupercii Reishi se văd perfect în dormitor.

Scorţişoara (Cinnamomum zeylanicum)

Este un puternic antioxidant şi antidiabetic și se foloseşte deseori în produsele destinate întăririi sistemului imunitar.

Curculigo latifolia:

Planta este un afrodiziac sigur şi natural, folosit în medicina ayurvedică şi în medicina chineză tradiţională. A fost proclamat deseori ca alternativă naturală la medicamentele pentru potenţă. Fake Rolex

Shatavari (Asparagus racemosus):

 

Acţionând ca un tonic general, Shatavari este folosit de către bărbaţii care suferă de debilitate sexuală şi impotenţă. În plus, are efect calmant asupra sistemului nervos şi capacitatea de a stabiliza greutatea corporală.

Zumerin™:

 

O formulă din plante (Tribulus terrestris şi Chlorophytum borivilianum) care creşte eliberarea de oxid nitric, ceea ce poate prelungi erecţiile prin vasodilatarea la nivelul penisului. Zumerin creşte producţia de testosteron, optimizând astfel actul sexual.

Bladderwrack (Fucus vesiculosus):

 

Fucus vesiculosus promovează sănătatea tiroidei, reduce nivelul colesterolului şi riscul de ateroscleroză, diminuând şi starea de oboseală. O tiroidă sănătoasă întăreşte metabolismul, făcându-l mai eficient. Metabolismul sănătos este parte integrantă atât a îmbunătăţirii erecţiei, cât şi a bunăstării sexuale.


COMANDĂ ACUM »
 
EnlargRX™ - The #1 Male Enhancement Pill Available!
Potemax - tratament erectie
Prematrol - tratament ejaculare precoce
SemenSutra - orgasme explozive
Up4men